Endorfiner

May 19, 2015 @ 18:26Categories: TankarTags: #Träning, #workout, #lesmills, #tankar

Idag mådde jag riktigt dåligt. Jag blev så ledsen att jag gick hem tidigare från skolan. Anledningen var att det är så mycket bråk i min klass om studenten och allt vad den innebär (tema på vagnen, utsprings-låt, mat, talet, etc.), och klassen liksom delar upp sig i olika gäng som tycker olika och knappt kan prata med varandra. Det som gör mig mest ledsen är att nästan alla pratar skit om varandra, jag blir helt förskräckt när jag hör hur elaka de är. Vi är vuxna människor, vi borde väl åtminstone kunna visa hänsyn och respekt gentemot varandra? 
På grund av allt det här känns det knappt roligt att ta studenten längre, jag längtar mest tills det är över. Det känns som att alla romantiserar hela studenten, och man får höra att det är "den bästa dagen i ens liv". Istället läggs all fokus på att ha den perfekta vagnen och den perfekta låten, och vi glömmer bort att ha roligt. Studenten borde handla om att ha kul de sista veckorna tillsammans, njuta och vara glada över att det äntligen är vår tur. Tyvärr så känner jag och många andra att det här har varit de värsta veckorna på hela gymnasiet. 
Jag önskar att jag kunde se fram emot hur härligt det ska bli att springa ut på balkongen med min klass, men som det är just nu så kan jag inte det. 
Fan också.

Tack och lov så hade jag GRIT-passet inplanerat och finns det något bättre än tränings-endorfiner? Det var nog det bästa passet jag någonsin varit på, riktigt härlig gruppkänsla och svetten bara rann. Efter en halvtimmes tuffa intervaller låg hela gänget på golvet och flämtade. Precis som det ska vara, och precis vad jag behövde för att bli på bättre humör.


Svettig och glad efter GRIT

 

Har ni tagit studenten? Känner ni igen er i min situation? 

Comments (0)