Studentmottagningar

Jun 14, 2015 @ 17:34Categories: Festligt

Helgen har ägnats åt mina två bästa kompisars studentmottagningar. Tanken var att jag skulle hinna till en till, men på grund av strul med skjuts till stan gick det inte ihop. På vägen till första mottagningen fick vi dessutom punktering på bilen, men tack vare en händig Kevin var vi snart ute på vägen igen. 
Båda mottagningarna var otroligt trevliga, med god mat och härlig stämning. I morse fick jag dock ett rejält blodtrycksfall, och känner att jag ännu inte riktigt hämtat mig... Det är i vilket fall vilodag från träningen, och förhoppningsvis mår jag bättre i morgon, då jag börjar jobbet "på riktigt"! Det blir en tuff start med jobb 06.15 till 15.45, men jag ser fram emot det. Känner jag mig pigg hinner jag nog en sväng till gymmet därefter. 

Timmarna som återstår av denna söndag kommer ägnas åt vila, samt lite tränings-planering för de kommande veckorna. Under hösten, vintern och våren har jag följt ett periodiserande schema, men senaste månaderna har jag tränat lite mer på känsla. Nu är jag dock sugen på att få till lite mer struktur, och ska därför se tillbaka på mitt gamla schema och göra i ordning något liknande!


Byter däck, mitt ute i ingenstans..,
Studentmiddag! Paj med ost, svamp och broccoli, grekisk sallad, vattenmelon!

Comments (0)